Werkcode: 129494

Winter in de Veerhaven, Rotterdam

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
129 gratis verzending!
Winter in de Veerhaven, Rotterdam van Frans Blok

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Is het IJsland of een ander oord in het hoge Noorden? Je zou het wel denken, maar het is "gewoon" de Veerhaven in het centrum van Rotterdam. Wel zorgvuldig om alle hoogbouw en havenkranen heen gefotografeerd.

Vanuit de Veerhaven voeren eeuwenlang de pontjes van en naar Katendrecht. Tegenwoordig vertrekken er de watertaxi's naar Hotel New York. De haven is tegenwoordig in gebruik als ligplaats voor de pleziervaart en als thuishaven van historische schepen.

Deze foto is gemaakt op een koude, zonnige dag eind december. Op de oevers en de daken ligt nog de sneeuw die de vorige dag gevallen is.

Over Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken