Werkcode: 124716

Rotterdams polderlandschap met knotwilgen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
129 gratis verzending!
Rotterdams polderlandschap met knotwilgen van Frans Blok

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Tussen de Rotterdamse wijken Overschie en Park Zestienhoven, vlakbij Rotterdam The Hague Airport, loopt dit weggetje, dat aan de aandacht van de stadsplanners lijkt te zijn ontsnapt. Of misschien is het wel bewust beleid om dit stukje eeuwenoud polderlandschap, met zijn grazende schaapskudde en nestelende ooievaars, in stand te houden. Ik hoop het maar.

Op deze zonnige middag in de late herfst schijnt de zon door de takken van de knotwilgen aan weerszijden van de weg.

Over Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken