Werkcode: 293205

Rotterdam: Cool en het Oude Westen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!
Rotterdam: Cool en het Oude Westen van Frans Blok

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

In de wijken Cool en het Oude Westen, vlakbij de Rotterdamse binnenstad gelegen, is het met de hoogbouw vooralsnog beperkt gebleven. Op deze foto zien we eigenlijk vooral het Parkhotel, rechts van het midden, de hoogte ingaan. De overige hoogbouw betreft kerktorens van veel oudere datum. Rechts achter het Parkhotel zien we de twee torens van de oud-katholieke Paradijskerk, iets links van het midden de Remonstrantse Arminiuskerk en op de voorgrond de katholieke Eendrachtskapel.

Over Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken