• Rijnhavenbrug Rotterdam van Frans Blok thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 347637

Rijnhavenbrug Rotterdam

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
126 gratis verzending!
Rijnhavenbrug Rotterdam van Frans Blok

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De Rijnhavenbrug, ook wel de Hoerenloper genoemd, verbindt sinds 2012 de Wilhelminapier, linksonder op de foto, met de wijk Katendrecht, aan de andere kant van de Rijnhaven. Geheel rechts zijn de Fenixloodsen te zien waar gebouwd wordt aan een opbouw van lofts; in het midden zien we de nog in bedrijf zijnde graansilo, met de opvallende groene kubus op het dak.
Verder op de achtergrond zijn de wijken Feyenoord en IJsselmonde te zien. Op de voorgrond spoedt een watertaxi zich naar de aanlegplaats bij Hotel New York.

Over Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken