Werkcode: 359688

Panorama Rotterdamse Haven

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
135 gratis verzending!
Panorama Rotterdamse Haven van Frans Blok

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Er is veel te zien op dit panorama samengesteld uit vijf verschillende foto's. Van links naar rechts onder andere de Waalhaven, de Heijplaat, Shell Pernis, Botlek en Europoort. Op de achtergrond de woontorens van Hoogvliet en Spijkenisse en zelfs de windmolens bij het Haringvliet. Op de voorgrond de wijken Lloydkwartier, Schiemond en Delfshaven. De Nieuwe Maas kronkelt overal tussendoor. En boven dit alles een spectaculaire lucht.

Over Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken