Werkcode: 271021

Glaskaart Rotterdam

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Op deze kaart zijn de bouwblokken van Rotterdam vormgegeven als stukjes glas in vijftien verschillende kleuren op een roestvrijstalen ondergrond. De kaart toont het centrum en de wijde omgeving, ruwweg het gebied binnen de ring.

Hoewel wegen, waterpartijen en andere herkenningspunten ontbreken is de sierlijke slinger van de Nieuw Maas duidelijk te herkennen. Ook grote waterbekkens als Rijnhaven, Maashaven, Waalhven en Kralingse Plas zijn moeiteloos terug te vinden, evenals wijken als Feijenoord, Katendrecht en het Noordereiland. Een kenner weet ook meteen een paar grote gebouwen te traceren: het Centraal Station, Ahoy en het Zuidplein, de Peperclip en natuurlijk de Kuip.

Over Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken