Werkcode: 475041

Dubbelplattegrond Rotterdam 1939/NU - versie zonder namen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
195 gratis verzending!
Dubbelplattegrond Rotterdam 1939/NU - versie zonder namen van Frans Blok

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Deze versie van de Dubbelplattegrond Rotterdam 1939/NU toont alleen de bouwblokken en waterwegen in de huidige situatie op die van vlak voor de Tweede Wereldoorlog, zonder de bijbehorende namen van straten en gebouwen. Deze editie is daarom bij uitstek geschikt voor wat kleinere prints, of voor liefhebbers van strak vormgegeven kaarten zonder teveel afleidende elementen. Een versie met namen is elders in deze webshop verkijgbaar.

Over Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken