Werkcode: 120975

Drie gebouwen, één boot, Wilhelminapier, Rotterdam

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
129 gratis verzending!
Drie gebouwen, één boot, Wilhelminapier, Rotterdam van Frans Blok

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De Wilhelminapier in Rotterdam op een mooie dag, eind september. Links Las Palmas, het voormalige werkplaatsengebouw van de Holland-Amerikalijn, waar tegenwoordig onder andere het Nederlands Fotomuseum en het restaurant van Herman den Blijker gevestigd zijn. Onder in beeld de Cruiseterminal, de voormalige aankomst- en vertrekhal van de Holland-Amerikalijn, ook in gebruik als evenementenhal. Daarachter het enige gebouw dat kan varen: de Oasis of the Seas, het grootste cruiseschip ter wereld.

Over Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken