Werkcode: 447248

De Omgekeerde Wereld - versie zonder namen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
196 gratis verzending!
De Omgekeerde Wereld - versie zonder namen van Frans Blok

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Dit is een versie zonder tekst van de omgekeerde wereldkaart die elders in deze shop te verkrijgen is. Geen namen van zeeën, oceanen, continenten en gebergten, geen meridianen en breedtegraden.

Alleen de pure schoonheid van deze fantasiewereld waarin land en water verwisseld zijn. Waarin continenten oceanen worden en de oceanen continenten. Waarin alle eilanden meren worden en alle meren eilanden. Met een complete omkering van het reliëf.

Aan de kijker zelf de uitdaging deze wereld te ontdekken, namen te bedenken en verhalen te verzinnen!

De kleurstellingen van de kaart zijn geinspireerd door de bekende Blue Marble-kaarten van de NASA, die gebaseerd zijn op het werkelijke beeld van de Aarde vanuit de ruimte gezien.

Over Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken